Categorie├źn
Boekingen

Go for a green bucketlist

Go for a green 2020 bucketlist. Orijin heeft een uniek en betekenisvol aanbod voor particulieren en bedrijven: lokaal, lekker en vooral onvergetelijk

Go for a green 2020 bucketlist: lokaal, lekker en vooral onvergetelijk. Vaak zijn het niet de verre dure reizen die voor de bijzondere momenten zorgen. Het zijn andere dingen die het verschil maken, die ons echt raken. Momenten waarin je echt contact maakt, met een mens, een dier, soms een plant. Momenten waarin je opgaat in je bezigheid, gefascineerd en diep betrokken. Dus misschien moeten geen plekken en bestemmingen op de bucketlist, maar emoties en situaties?

‘Maar een goed gevoel kun je toch niet forceren’ denk u nu misschien. Dat klopt. Maar de voorwaarden voor bijzonder contact, voor opgaan in het moment, kun je wel zo ideaal mogelijk maken. Dus misschien stond het plukken van een bakje aardbeien niet op uw bucketlist en heeft u al helemaal nooit naar getaand om uitgebreid naar de boomtoppen te kijken. En toch zijn het vaak de zintuigelijke waarnemingen die we het hoogst waarderen. De geur van een rijpe aardbei. Het subtiele contact met een groep schapen die je in beweging weet te brengen. Hoe het is om een verrukkelijk smakend kruid te ontdekken op plantenjacht. Soms gaan we een kolonie broedende aalschovers bespieden, dan weer wordt er achterop de aanhanger van een trekker geklommen voor een weidevogeltocht.

De natuur rondom de stad lijkt bekend, maar is zo verrassend! Voor een bucketlist zoals hij bedoelt was.