Categorieën
Info

Orijin green business events

Orijin green business events – de leukste kant van duurzaamheid. Voor als het lekker, lokaal en onvergetelijk moet zijn.

Orijin green business events – de leukste kant van duurzaamheid. Voor als het lekker, lokaal en vooral onvergetelijk moet zijn.

De groene kant van Rotterdam

In Rotterdams ontdekt u de charme en schoonheid van de grote stad.  Orijin neemt jullie stap voor stap mee in de experience, alles draait om uw ervaring.

Super events op prachtplekken

Kies een van de drie programmalijnen:

Stadsnatuur

Jullie trekken door de stad en haar iconen, onderweg  ontdek je fantastische plekken die de kracht van de stad laten zien. De makers, de doeners en de dromers die aan haar toekomst werken.

Rotterdams platteland

Denk aan een all round natuur pakket met bijvoorbeeld lunch op een weiland, meet&greet met bijzondere verhalen over groen en natuur, een proeverij van wilde planten en bloemen, of draag zelf bij aan natuurherstel.

Forest Bathing

Beleef de hype met ANFT gecertificeerde gidsen. Een unieke belevenis die je op een heel nieuwe manier in contact met de natuur brengt. Na New York, Tokio en Toronto thans ook in Rotterdam 🙂

Unieke belevenissen

Ons aanbod is prima geschikt als aanvulling op uw trainingen en overige events. Voor groepen en bedrijven vanaf 6 personen maken we graag een programma voor een gezellig en betekenisvol bedrijfsuitje.

Extra

U kunt catering en vervoer er extra bij boeken.