Categorieën
Info

Orijin green business events

Orijin green business events – de leukste kant van duurzaamheid. Voor als het lekker, lokaal en onvergetelijk moet zijn.

Orijin green business events – de leukste kant van duurzaamheid. Voor als het lekker, lokaal en vooral onvergetelijk moet zijn.

De leukste kant van duurzaamheid

Op het Rotterdams platteland ontdekt u de charme en schoonheid van de achtertuin van de grote stad. Met Orijin wordt u stap voor stap mee genomen in de experience, alles draait om uw ervaring.

Super events op prachtplekken

Voor groepen en bedrijven vanaf 6 personen maken we een programma dat perfect bij jullie past. Denk aan een all round natuur pakket met bijvoorbeeld lunch op een weiland, meet&greet met bijzondere mensen, proeverij van wilde planten en bloemen, zelf bijdragen aan natuurherstel door mini ingrepen,  onverwachte ontmoetingen met  dieren en nog veel meer.

Unieke belevenissen

We doen u graag een voorstel voor een gezellig en betekenisvol bedrijfsuitje. Ons aanbod is prima geschikt als aanvulling op uw trainingen en overige events. Onze professionele begeleiding zorgt ervoor dat alle deelnemers volop genieten.

Kortom , jullie arriveren in jhet hier en nu en

Extra

U kunt catering en vervoer er extra bij boeken.