Speciaal voor wie weinig auto wil rijden en (stads)natuur dichtbij wil ontdekken heb ik Forest Bathing tochten ontwikkeld die bij het Centraal Station in Rotterdam starten.

Adembenemend en dichtbij

Rotterdam is meer dan architectuurstad. De natuurgebieden en grote parken van de stad zijn adembenemend mooi. Forest Bathing is de manier om die natuur te ontdekken en tegelijkertijd iets goeds voor jezelf te doen. Want Forest Bathing is super ontspannend,  gezellig en gezond.

Authentiek en Japans geïnspireerd

De authentieke Forest Bathing sessie is Japans geïnspireerd, dat betekent dat je een geheel verzorgde weldadige sessie meemaakt. Hangmatten kunnen daar deel van uitmaken, een theeceremonie en comfortabele zitkussens. Zo’n authentieke Forest Bathing sessie duurt circa 2 a 2,5  uur

Op woensdag naar de natuur

De Fiets & Forest sessies zijn op woensdagmiddag en starten om 15.00 uur vanaf de achterkant van Rotterdam Centraal Station. Afhankelijk van seizoen, weersverwachting en agenda bezoeken we verschillende natuurgebieden op minder dan een half uur afstand. Tijdens de rit vertel ik je over de stad en haar geschiedenis. De Forest Bathing sessie begint om 15.30 uur en duren zeker tot 17.30 uur De terugrit doen jullie op eigen gelegenheid. Ik blijf namelijk langer om op te ruimen en in te pakken.

14.45 gids bij startplek

15.00 vertrek naar de natuur

15.30 start forest bathing

17.30 einde forest bathing

18.00 gids verlaat locatie

Doen?

Meedoen kost 30,- euro. Je moet wel voor een eigen fiets zorgen. Na de aanmelding ontvang je info en tips over voorbereiding en meedoen. Meld je vooraf alsjeblieft aan.

Op de locaties hoor je verkeersgeluiden en kun je andere bezoekers tegen komen. Voor stilte sessies buiten de stad verwijs ik naar De Tempel en Hoek van Holland sessies.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.