Categorieën
Forest bathing

Forest bathing doen

We doen Forest bathing in de Shinrin Yoku stijl van de ANFT, een Amerikaans instituut, en dat gaat als volgt:

We doen Forest bathing in de Shinrin Yoku stijl van ANFT, een Amerikaans instituut, en dat gaat als volgt: de ervaren gids neemt u groep mee naar een weinig bezocht natuurgebied voor Forest Bathing.

Locaties

De locatie kan afhankelijk van uw wensen en de vestigingsplaats van uw bedrijf worden gekozen. Rondom Rotterdam gaan we naar Landgoed de Tempel, de Rhoonse Grienden of naar het Staelduinse bos. In de stad naar afgelegen stukken in het Kralingse Bos of naar verscholen stadstuinen, de groene parels in de stad.

We hebben weleens rond Meijendel Forest bathing gedaan en op de Veluwe, bij de Posbank en bij Tilburg. In overleg met beheerders kunnen we op veel locaties terecht.

Shinrin Yoku stijl

U maakt kennis met forest bathing in de stijl van Shinrin Yoku, dat betekent dat de gids u begeleidt bij het in contact maken met het bos en de natuur. Het tempo wordt rustig, de zintuigen actief en de telefoons gaan uit. U ontdekt een nieuwe manier om verbindingen aan te gaan. De verhalen worden met elkaar gedeeld. 

Forest bathing eindigt met een theeceremonie met thee van verse eetbare planten en een lichte snack.

Bij het vertrek heeft u nieuwe waardering voor natuur in Nederland en kunt u de aanpak zelf in de praktijk toepassen in het dagelijks leven.

Uw eigen noot

We organiseren op wens graag een programma op maat. Een weiland lunch, een aanvullende fietstocht, een kortere of juist langere Forest Bathing sessie. 

Neem gerust contact met ons op voor overleg via 0644377900

Bedrijfsnaam
Uw naam
Aantal deelnemers
Bent u mobiel bereikbaar? Graag uw nummer
Wilt u al een datum prikken?