Categorieën
Forest bathing

Forest Bathing in Nederland

Sinds kort kunt u dat ook in Nederland ontdekken. ‘Bosbadderen’ of Forest bathing heeft het geweldige effecten op het menselijke welzijn.

Sinds kort kunt u dat ook in Nederland ontdekken. ‘Bosbadderen’ of Forest bathing is geen coaching, geen yoga of cardio, – en toch heeft het geweldige effecten op het menselijke welzijn. Al een sessie draagt bij aan genezing van hart- en vaatziekten en versterking van het immuunsysteem. Door Forest bathing te integreren in een wandeling voelt u zich gelukkiger, stress en depressies nemen af.

Forest Bathing is lekker en gezond.

Kom tot jezelf onder de bladeren, verken de verbintenis met bomen, planten, stenen en water. Forest Bathing herstelt de diepgewortelde relatie met de natuur. Het lichaam reageert onmiddellijk. De bloeddruk zakt, spanning vloeit weg en stress verdwijnt aantoonbaar. Wij mensen hebben meer dan 6 miljoen jaar in een symbiose met het bos en de natuur geleefd. De urbanisatie heeft ons gevoelig gemaakt voor de zogenaamde welvaartsziekten zoals stress en hart- en vaatziekten.

Forest Bathing is nieuw in Nederland, maar in Japan, de VS, in
Canada, Korea en Finland is Forest Bathing uitgebreid onderzocht en op grote schaal geïntroduceerd.

Wilt u het ook eens proberen?

Wilt u het ook eens proberen? Let dan op dat u een gecertificeerde gids kiest, Forest bathing is geen natuur- of wandeltherapie. Erkende gidsen zullen zich erop richten u alle middelen aan te reiken die uw ontdekkingstocht waardevol maken.

Bedrijfsnaam
Uw naam
Aantal deelnemers
Bent u mobiel bereikbaar? Graag uw nummer
Wilt u al een datum prikken?