Hit enter after type your search item

MEEDOEN

/
You are Reading..

MEEDOEN

Moet ik me aanmelden?

Ja. Het is belangrijk voor ons om te weten wie er deelneemt aan de Forest bathing sessies. We gebruiken uw contactgegevens alleen in geval van nood. We willen u vragen om vooraf te betalen door het bedrag over te maken.

Waar en wanneer kan ik meedoen?

U kunt meedoen aan Forest Bathing sessies in verrassende gebieden met veel bomen in en  rondom Rotterdam. Wilt u alleen of met vrienden meedoen? Op de Agenda  staat alle info over  tijden, kosten en locaties.

Hoe werkt het als ik er ben?

Nadat u zich geregistreerd hebt voor een forest bathing-sessie, ontvangt u een e-mail met de naam van uw gids, contactgegevens en de locatie van het ontmoetingspunt. Wanneer u aankomt op het ontmoetingspunt, neemt u contact op met uw gids.

Is er drinkwater, of moet ik zelf iets meenemen?

We raden aan dat u uw eigen drinkwater meeneemt.

Wat als ik trek heb?

We raden aan dat u alles meeneemt wat u nodig heeft tijdens een normale wandeling van de duur waarvoor u zich registreert. Na de sessie zullen we een korte theeceremonie houden en een lichte snack aanbieden.

Kosten

Meedoen kost 29,05 per persoon, dat is 24 euro + 21 % BTW.

Voor bedrijven en groepen gelden andere tarieven.

Een volledig verzorgde sessie duurt 3 uur. Aan het eind is er een kleine versnapering.

Met uw team

Voor bedrijven en groepen kan er ook op andere locaties een forest bathing sessie gehouden worden. Kies gewoon uw favoriete natuurgebied. Jullie beleven een onvergetelijke dag met de hele vereniging, club of team. Dat mag overal zijn:  Landgoed de Horsten in Den Haag, het Naardermeer,  de Kennemerduinen… Stel het voor en we kijken samen wat mogelijk is. 

Wat als ik te laat ben?

Gidsen wachten maximaal 10 minuten op het ontmoetingspunt. Als u echter vooraf weet dat u te laat zult zijn, vragen wij u hierover bijtijds contact op te nemen.

Wat als ik eerder weg moet?

Als u van plan bent vroegtijdig te vertrekken, vragen wij u om dat  van tevoren te vertellen.

Mag ik achteraf vertellen over mijn ervaring?

Natuurlijk! We verwelkomen het dat deelnemers over forest bathing vertellen. We vragen u echter om uzelf te beperken tot uw eigen individuele ervaring. We behouden ons het recht voor om iedereen die dit beleid schendt, te blokkeren van toekomstige deelname.

Hoe zit het met sociale media?

Zodra het programma begint, is het plaatsen van berichten op sociale media niet toegestaan. We willen de privacy van alle deelnemers te beschermen. We streven ernaar om een ​​veilige plek te bieden tijdens het programma, zodat deelnemers hun eigen reis zonder oordeel van buitenaf kunnen ervaren.

Mag ik mijn telefoon meenemen?

Het programma is telefoonvrij. Uit respect voor andere deelnemers wordt u verzocht de  telefoon uit te schakelen gedurende de sessie.

We behouden ons het recht voor om iedereen die dit beleid schendt, te weren van deelname.

Ga ik vies worden?

Ja en nee! Zie uzelf als ontdekkingsreiziger. Dompel onder in de natuur en wordt vies! U kruipt misschien door een bosje en voelt modder op uw huid. Wilt u dit niet? Alle Forest Bathing routes hebben ook gewoon een goed pad.

Hoe fit moet ik zijn om mee te kunnen doen?

Forest bathing sessies zijn lichamelijk  niet inspannend en bedoeld voor mensen van alle fitnessniveaus.

Hoe ver moet ik kunnen lopen?

Forest bathing sessies vinden meestal op en rondom gemarkeerde paden plaats en variëren in lengte tussen de 1 tot 3 kilometer, afhankelijk van de locatie en het programma. Ondanks dat sommige delen van de sessies zich op natuurlijk en oneffen terrein bevinden, houdt uw gids rekening met de capaciteiten van alle deelnemers.

Wat als het regent?

Bij regen gaan de programma’s gewoon door, zelfs als het giet. Regen verbetert vaak de sensorische ervaring en  heeft gezorgd voor gedenkwaardige wandelingen. Check het weerbericht en draag passende kleding.

Wat als het erg koud of extreem weer is?

Als de weersomstandigheden gevaarlijk zijn of een ernstig risico voor de deelnemers vormen, zullen we annuleren. Ook als de temperaturen lager zijn dan -7C

Kan ik deelnemen als ik zwanger ben of gehandicapt?

Ja. Zwangere vrouwen kunnen tot de uitgerekende datum deelnemen, maar we raden  aan om dit vooraf met uw arts te bespreken. We heten mensen met speciale behoeften van harte welkom. Wilt u bij aanmelding  aangeven welke behoeften er zijn zodat we de sessie goed kunnen plannen.

Teken en andere euvels

U zou in contact kunnen komen met teken, berenklauw of jeukende planten. We doen er alles aan om dit te vermijden. Mocht zich iets voordoen zijn we erop toegerust u adequaat met eerste hulp terzijde te staan totdat professionele hulp arriveert. Controleer uzelf  ook op teken na afloop.

Moet ik met andere deelnemers communiceren?

Gedurende elke forest bathing sessie kunnen er korte pauzes zijn waarbij uw gids u zal uitnodigen om uw ervaring te delen – uiteraard alleen als u dat wilt. Het is geen vereiste dit te doen. Veel deelnemers vinden het prettig om hun ervaring te delen over het ervaren van een diepe verbinding met de natuurlijke wereld. Dat geeft een gevoel van vrede en balans.

Is het programma noten en glutenvrij?

Laat  ons weten of u allergieën heeft wanneer u zich inschrijft.

Hebben de gidsen EHBO?

Ja.

Hoeveel mensen zitten er in een groep?

De groepen zijn meestal tussen de 9 en 15 personen groot , met een maximum van 20 deelnemers per groep. Bij minder dan 6 aanmeldingen kan de sessie worden afgelast.

Hoe oud moet je zijn om deel te nemen?

De sessies voor volwassenen zijn bedoeld voor personen van 13 jaar en ouder. Personen jonger dan 18 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene.

Wat is jullie restitutiebeleid?

U kunt uw aankoop binnen 3 dagen na registratie annuleren door ons schriftelijk op te hoogte te stellen via MelO@destaduit.nl. U ontvangt uw restitutie binnen 15 werkdagen na ontvangst van uw kennisgeving van annulering.

Als u minder dan 30 dagen voor de  start annuleert, zijn er niet-terugbetaalbare annuleringskosten van E150,-. We behouden ons het recht voor om een ​​programma te annuleren vanwege een lage inschrijving. Als dit gebeurt, krijgt u uw volledige bedrag terugbetaald.

Voor individuele lessen, proeflessen en workshops geldt dat als je minder dan 48 uur voordat je programma start, je aankoop niet-restitueerbaar is.

Lees de Algemene Voorwaarden.