Hit enter after type your search item

MET JE TEAM

/
You are Reading..

MET JE TEAM

ERVARING

Plant u een teamuitje of wilt u met uw groep of vereniging een dagje erop uit? We hebben een speciaal aanbod voor groepen die wellness, duurzaamheid en verbindende communicatie belangrijk vinden.

Wat dacht u van een verzorgd natuuravontuur op een van de mooiste plekken van ons land? Daar genieten van de omgeving, met het hele team. Proef de kracht van een intens verblijf in de natuur.

ACTIE, GEVOEL EN PLEZIER

Het programma past uitstekend bij een duurzame bedrijfsvoering. De erkende ANFT gids neemt jullie mee naar een natuurgebied voor een Forest Bathing sessie van 3 uur. De locatie kan op verzoek worden aangepast.

U maakt kennis met een forest bathing sessie in de originele stijl van Shinrin Yoku. Dat betekent kalmte, de zintuigen worden geactiveerd, de telefoons gaan uit, uw team ontdekt een geheel nieuwe manier om verbindingen aan te gaan.

FOREST BATHING: DE NIEUWE MANIER OM GEZOND TE BLIJVEN.

Denkt u zich eens in dat u ziektekosten beter kunt beheersen. Het uitval terug kunt brengen. Mensen minder lang uit de running kunt laten zijn. De unieke structuur van een sessie zorgt aantoonbaar voor een betere gezondheid.

Wilt u meer weten of wilt u eens meedoen aan een proefsessie? Neem dan contact op.