Hit enter after type your search item

LEKKER EN GEZOND

/
You are Reading..

LEKKER EN GEZOND

Sinds kort kunt u in Nederland ‘bosbadderen’.  Forest Bathing is geen therapie, geen yoga of cardio, – en toch heeft het geweldige effecten op het menselijke welzijn.

Al een enkele sessie draagt bij aan genezing van hart- en vaatziekten en versterking van het immuunsysteem. Door Shinrin Yoku te integreren in een wandeling voelt u zich gelukkiger, stress en depressies nemen af.

Kom tot jezelf en ontdek de verbintenis met bomen, planten, stenen en water. Alle zintuigen worden wakker.

Forest Bathing herstelt een diepgewortelde relatie met de natuur. Het lichaam reageert onmiddellijk. De bloeddruk zakt, spanning vloeit weg en stress verdwijnt aantoonbaar. Wij mensen hebben meer dan 6 miljoen jaar in een symbiose met het bos en de natuur geleefd. De urbanisatie heeft ons gevoelig gemaakt voor de zogenaamde welvaartsziekten zoals stress en hart- en vaatziekten.

Forest Bathing is hier nieuw, maar in Japan, de VS, in Canada, Korea en Finland is Forest Bathing uitgebreid onderzocht en op grote schaal geïntroduceerd.

Uw gids MelO Feldkamp is de 1e gecertificeerde gids in Nederland.

Rondom Rotterdam  biedt ze Forest Bathing sessies voor individuele deelnemers aan, voor groepen en bedrijven wordt in overleg een locatie waar geselecteerd, ook elders in het land.